Υλικά:
1/2 κιλό φασολάκια
2 κούπες αρακά
1 κρεμμύδι
2-3 καρότα κομμένα σε ροδέλες
3-4 πατάτες
1/2 ματσάκι άνηθο
χυμό από 2-3 λεμόνια
1/2 κούπα ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Αφού έχουμε καθαρίσει τα
φασολάκια, έχουμε ψιλοκόψει
το κρεμμύδι, τον άνηθο, έχουμε
καθαρίσει και κόψει τις πατάτες
είμαστε έτοιμοι να μαγειρέψουμε.
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο
ελαιόλαδο και το κρεμμύδι για
να τσιγαριστεί και να μαραθεί.
Προσθέτουμε τα φασολάκια και τον
αρακά. Ανακατεύουμε για λίγο και
προσθέτουμε τις πατάτες και τα
καρότα. Έπειτα βάζουμε το υπόλοιπο
ελαιόλαδο, τον άνηθο, αλάτι, πιπέρι,
και νερό μέχρι να καλύψει το φαγητό μας.
Το αφήνουμε να βράσει
για 40-50 λεπτά περίπου. 10 λεπτά
πριν το βγάλουμε προσθέτουμε το
χυμό από 2-3 λεμόνια. (ανάλογα
πόσο ξυνό το θέλουμε).
Το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Καλή Επιτυχία....
1/2 κιλό φασολάκια
2 κούπες αρακά
1 κρεμμύδι
2-3 καρότα κομμένα σε ροδέλες
3-4 πατάτες
1/2 ματσάκι άνηθο
χυμό από 2-3 λεμόνια
1/2 κούπα ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Αφού έχουμε καθαρίσει τα
φασολάκια, έχουμε ψιλοκόψει
το κρεμμύδι, τον άνηθο, έχουμε
καθαρίσει και κόψει τις πατάτες
είμαστε έτοιμοι να μαγειρέψουμε.
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο
ελαιόλαδο και το κρεμμύδι για
να τσιγαριστεί και να μαραθεί.
Προσθέτουμε τα φασολάκια και τον
αρακά. Ανακατεύουμε για λίγο και
προσθέτουμε τις πατάτες και τα
καρότα. Έπειτα βάζουμε το υπόλοιπο
ελαιόλαδο, τον άνηθο, αλάτι, πιπέρι,
και νερό μέχρι να καλύψει το φαγητό μας.
Το αφήνουμε να βράσει
για 40-50 λεπτά περίπου. 10 λεπτά
πριν το βγάλουμε προσθέτουμε το
χυμό από 2-3 λεμόνια. (ανάλογα
πόσο ξυνό το θέλουμε).
Το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Καλή Επιτυχία....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου