1 κιλό κρέας μοσχάρι
(σε κομμάτια επιλογής μας)
1 μεγάλο κρεμμύδι
1-2 σκελίδες σκόρδο
500 γρ. ντομάτα λιωμένη
5-6 μπαχάρια
λίγη κανέλα
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε λάδι και αφού κάψει ρίχνουμε το κρέας μας
να τσιγαριστεί, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο (πολλοί το λιώνουν
σε μίξερ) εμένα μου αρέσει να το ψιλοκόβω και τα τσιγαρίζουμε και αυτά
μαζί με το κρέας. Έπειτα προσθέτουμε τη ντομάτα, το μπαχάρι, αλάτι, πιπέρι,
και στη μύτη του κουταλιού κανέλα.
να τσιγαριστεί, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο (πολλοί το λιώνουν
σε μίξερ) εμένα μου αρέσει να το ψιλοκόβω και τα τσιγαρίζουμε και αυτά
μαζί με το κρέας. Έπειτα προσθέτουμε τη ντομάτα, το μπαχάρι, αλάτι, πιπέρι,
και στη μύτη του κουταλιού κανέλα.
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε αρκετό νερό να σκεπαστούν τα υλικά μας.
Περιμένουμε να πάρουν μία βράση και μετά χαμηλώνουμε τη φωτιά για να
σιγοβράσει. Το φαγητό θέλει περίπου 2 ώρες για να μαγειρευτεί και να έτοιμο.
Περιμένουμε να πάρουν μία βράση και μετά χαμηλώνουμε τη φωτιά για να
σιγοβράσει. Το φαγητό θέλει περίπου 2 ώρες για να μαγειρευτεί και να έτοιμο.
Σερβίρεται με ρύζι ή πουρέ ή μακαρόνια.
Καλή επιτυχία!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου