Υλικά:
500 γρ. γίγαντες
2 μεγάλα λουκάνικα χωριάτικα
2 πιπεριές πράσινες
250 γρ. συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
λίγα φύλλα μαϊντανό
1/3 κούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Έχουμε βάλει από την προηγούμενη
τους γίγαντες σε ενα μπολ με νερό
για να φουσκώσουν.
Την επόμενη μέρα που θα τους μαγειρέψουμε
τους βάζουμε να βράσουν σε μία κατσαρόλα
σε αρκετό νερό και τους αφήνουμε να
2 ΄ώρες περίπου μέχρι μαλακώσουν
ή τους βράζουμε σε χύτρα για 1 ώρα.
Έχουμε ψιλοκόψει το κρεμμύδι, το σκόρδο,
τις πιπεριές και τα λουκάνικα σε ροδέλες.
Έχουμε σουρώσει τους γίγαντες αφού
500 γρ. γίγαντες
2 μεγάλα λουκάνικα χωριάτικα
2 πιπεριές πράσινες
250 γρ. συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
λίγα φύλλα μαϊντανό
1/3 κούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Έχουμε βάλει από την προηγούμενη
τους γίγαντες σε ενα μπολ με νερό
για να φουσκώσουν.
Την επόμενη μέρα που θα τους μαγειρέψουμε
τους βάζουμε να βράσουν σε μία κατσαρόλα
σε αρκετό νερό και τους αφήνουμε να
2 ΄ώρες περίπου μέχρι μαλακώσουν
ή τους βράζουμε σε χύτρα για 1 ώρα.
Έχουμε ψιλοκόψει το κρεμμύδι, το σκόρδο,
τις πιπεριές και τα λουκάνικα σε ροδέλες.
Έχουμε σουρώσει τους γίγαντες αφού
έχουν βράσει και τους τοποθετούμε σε ένα ταψί ή ένα πυρέξ,
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου