ΥΛΙΚΑ:
4 χωριάτικα λουκάνικα μεσαίου μεγέθους
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
2 πιπεριές πράσινες
250 γρ. ση
μπηκνωμένο χυμό ντομάτας
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε τα λουκάνικα σε μικρά
κομμάτια και τα τηγανίζουμε σε
λίγο ελαιόλαδο. Αφού τηγανιστούν
αρκετά τα αφήνουμε για λίγο στην άκρη.
Κόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μικρά
κομματάκια ή αν θέλετε τα λιώνετε στο μούλτι.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και
τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο,
προσθέτουμε τις πιπεριές που τις έχουμε
κόψει σε ροδέλες. Έπειτα βάζουμε στη κατσαρόλα και τα λουκάνικα χωρίς
όμως το λάδι του τηγανιού,
προσθέτουμε τη ντομάτα, αλατάκι, πιπεράκι,
και τα ανακατεύουμε όλα τα υλικά να ανακατευτούν
καλά. Τέλος προσθέτουμε λίγο νεράκι, περιμένουμε
να πάρει μία βράση και μετά χαμηλώνουμε
μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές και να
πιει το φαγητό τα υγρά του.
Συνοδεύεται με πατάτες τηγανιτές ή με πατάτες γιαχνί
και... μπόλικο ψωμάκι!!
Καλή επιτυχία!!!!
4 χωριάτικα λουκάνικα μεσαίου μεγέθους
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
2 πιπεριές πράσινες
250 γρ. ση
μπηκνωμένο χυμό ντομάτας
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε τα λουκάνικα σε μικρά
κομμάτια και τα τηγανίζουμε σε
λίγο ελαιόλαδο. Αφού τηγανιστούν
αρκετά τα αφήνουμε για λίγο στην άκρη.
Κόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μικρά
κομματάκια ή αν θέλετε τα λιώνετε στο μούλτι.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και
τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο,
προσθέτουμε τις πιπεριές που τις έχουμε
κόψει σε ροδέλες. Έπειτα βάζουμε στη κατσαρόλα και τα λουκάνικα χωρίς
όμως το λάδι του τηγανιού,
προσθέτουμε τη ντομάτα, αλατάκι, πιπεράκι,
και τα ανακατεύουμε όλα τα υλικά να ανακατευτούν
καλά. Τέλος προσθέτουμε λίγο νεράκι, περιμένουμε
να πάρει μία βράση και μετά χαμηλώνουμε
μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές και να
πιει το φαγητό τα υγρά του.
Συνοδεύεται με πατάτες τηγανιτές ή με πατάτες γιαχνί
και... μπόλικο ψωμάκι!!
Καλή επιτυχία!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου