Υλικά:
1 μπωλ με 1/3 λάχανο τριμμένο
2 καρότα
Για τη σως:
2 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.σ. άσπρο ξύδι
3 κ.σ. μαγιονέζα
2 κ.σ. ζουμί από δοχείο
που έχει μέσα αγγουράκι
τουρσί.
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά
για τη σως σε ένα μιξεράκι
και μετά τη ρίχνουμε στο μπωλ
με τη σαλάτα μας.
Μπορούμε να τη σερβίρουμε
αμέσως αλλά εγώ προτείνω
να τη βάλουμε για 1-2
ώρες στο ψυγείο, θα είναι
πολύ καλύτερη η γεύση της.
1 μπωλ με 1/3 λάχανο τριμμένο
2 καρότα
Για τη σως:
2 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.σ. άσπρο ξύδι
3 κ.σ. μαγιονέζα
2 κ.σ. ζουμί από δοχείο
που έχει μέσα αγγουράκι
τουρσί.
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά
για τη σως σε ένα μιξεράκι
και μετά τη ρίχνουμε στο μπωλ
με τη σαλάτα μας.
Μπορούμε να τη σερβίρουμε
αμέσως αλλά εγώ προτείνω
να τη βάλουμε για 1-2
ώρες στο ψυγείο, θα είναι
πολύ καλύτερη η γεύση της.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου