ΥΛΙΚΑ:
1 Φλυτζάνι ηλιέλαιο
1 φλυτζάνι ζάχαρη
χυμό από 2 πορτοκάλια
ξύσμα ενός πορτοκαλιού
3 αυγά
3 βανίλιες
2 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.γ. μπέικιν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε τη ζάχαρη και τα αυγά καλά με το μίξερ
ή και με σύρμα, προσθέτουμε το ηλιέλαιο, το ξύσμα,
το χυμό, τις βανίλιες και ανακατεύουμε, Τέλος
βάζουμε λίγο λίγο το αλεύρι με το μπέικιν αφού το
έχουμε κοσκινίσει και το χτυπάμε καλά με τα υπόλοιπα υλικά μας.
Τοποθετούμε το μίγμα μας σε βουτυρωμένο ταψάκι
και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 40
λεπτά περίπου.
Για να είμαστε σίγουροι ότι έχει πετύχει βουτάμε
ένα μαχαίρι μέσα στο μείγμα και όταν το
μαχαίρι βγαίνει καθαρό το κέικ είναι έτοιμο!!
Καλή επιτυχία!!!!!
1 Φλυτζάνι ηλιέλαιο
1 φλυτζάνι ζάχαρη
χυμό από 2 πορτοκάλια
ξύσμα ενός πορτοκαλιού
3 αυγά
3 βανίλιες
2 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.γ. μπέικιν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε τη ζάχαρη και τα αυγά καλά με το μίξερ
ή και με σύρμα, προσθέτουμε το ηλιέλαιο, το ξύσμα,
το χυμό, τις βανίλιες και ανακατεύουμε, Τέλος
βάζουμε λίγο λίγο το αλεύρι με το μπέικιν αφού το
έχουμε κοσκινίσει και το χτυπάμε καλά με τα υπόλοιπα υλικά μας.
Τοποθετούμε το μίγμα μας σε βουτυρωμένο ταψάκι
και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 40
λεπτά περίπου.
Για να είμαστε σίγουροι ότι έχει πετύχει βουτάμε
ένα μαχαίρι μέσα στο μείγμα και όταν το
μαχαίρι βγαίνει καθαρό το κέικ είναι έτοιμο!!
Καλή επιτυχία!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου